domingo, junio 11, 2006

Gernika 2006, Crònica.


Amb motiu de la celebració del 25 aniversari de l'arribada del Guernica a Espanya, els alumnes de 4t d'ESO d'Educació Plàstica i Visual de l'IES Vilamarxant han realitzat la recreació en un mural del quadre "L'Intrús", pertanyent a la sèrie Guernica realitzada per l'Equip Crònica en 1969.
Alumnes que han participat en la realització del mural: Jessica Marqués, Mario Navarro, Gonçal Requena, Xavier Ferrer, Johanna Herrero, Beatriz Arnau, Kristel Garrido, María Elvira Ibáñez, Erika Peñalver, Lara García, Martín García, Laura Domingo.

Visites recomanades:
En relació amb este esdeveniment el Museu del Prado i el Centre d'Art Reina Sofía a Madrid s'han unit per primera vegada per a portar avant l'exposició "Picasso: Tradición y Vanguardia", que estarà oberta fins al 3 de setembre, amb motiu del 25 aniversari de l'arribada del Guernica a Espanya, procedent de Nova york, un esdeveniment que va simbolitzar la consolidació de la transició democràtica a Espanya després de la dictadura de Franco. (Més informació en la web http://www.picassotradicionyvanguardia.com )
L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) a valència també s'unix a estes celebracions amb l'exposició que se inaugurarà el pròxim 26 de juliol, "Crónica del Guernica" (oberta fins el 24 de setembre). Açí tindrem l'oportunitat de recordar la sèrie sobre el Guernica realitzada per l'Equip Crònica al 69.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabuena por el trabajo realizado

Anónimo dijo...

es un cuadro muy bonito y me gusta mucho. MGP..e exo el brazo que por cierto me lo a pintado ricardo (como siempre) porque el mio era de otro color.

ANONIMO

Anónimo dijo...

me a tocado el mas facil pero es el mas currao

Anónimo dijo...

El cuadre esta molt ben fet

Anónimo dijo...

Hola! que tal picassofans? soc Maria, una de les alumnes que ha participat en la realització d'aquesta versió del guernica, per l'equip crònica. Pense que ha estat molt interessant ja que hem aprés a treballar col.lectivament(el treball l'hem fet per peses)I hem intentat trobar les mateixes tonalitats cromàtiques per a que es pareguera a l'original i tambè a les peces dels altres companys. El treball no va ser sencill. Ens costava dibuixar, que les mesures s'ajustaren..però al final hem conseguit un bon resultat. M'ha agradat molt aquesta activitat.Us la recomane!
MARIA!!

Anónimo dijo...

Soc Laura Domingo, una de els alumnes que a participat en aquesta versio del cuadro del gernica de l'equip cronica. Al principi quan vam vore el que ens proposavem a fer ens parege un poc dificil, perque era complicat de poder trobar els mateixos colors que habien pintat els companys. Tots amb la nostra colaboracio vam fer una versio diferent. espere que us agrade!!!! xao!

Anónimo dijo...

pues este cuadro ha sido de lo que mas me ha gustado hacer en plastica, porque ha sido muy facil y divertido pintar y dibujar. HA ESTADO MUY BIEN.

KRISTEL